Već smo pisali u televiziji na portabl uređajima preko broadband Internet konekcije i usluži gledanja videa na zahtev HBO GO, a ovo je nastavak i upotpunjenje te priče sa kompletnim TV programom jednog od kablovskih provajdera.

sbb d3 go SBB predstavio uslugu D3 GO

Kompanija SBB je u četvrtak predstavila novu uslugu namenjenu ljubiteljima televizije u pokretu, nazvanu D3 GO. Novu uslugu će moći da koriste vlasnici mobilnih uređaja, uključujući i mobilne uređaje kompanije Apple.

Aplikacija D3 GO omogućava korisnicima pristup popularnim TV sadržajima na više od 60 kanala iz SBB mreže, preko različitih uređaja – od PC i Mac računara, do prenosivih i tabličnih računara, odnosno pametnih telefona sa operativnim sistemom Android ili iOS.

Aplikacije za pametne telefone i tablične računare se mogu besplatno preuzeti iz prodavnica Android Market, odnosno App Store. Korisnici koji nameravaju da koriste uslugu D3 GO na svojim računarima treba da posete internet stranu www.d3go.tv.

Gledanje TV programa putem usluge D3 GO nije vremenski ograničeno, a aplikacija se može instalirati na tri različita uređaja, od kojih jedan može da se menja svakog meseca. Kvalitet slike se automatski prilagođava brzini internet veze, koja treba da bude najmanje 264Kb/s.

Od naprednih mogućnosti usluga D3 GO za sada nudi pauziranje TV programa, a uskoro će biti dostupna funkcija „pogledaj ispočetka“ koja omogućava korisniku da programe koji se trenutno emituju pusti ispočetka, kao i funkcija „pogledaj propušteno“ koja omogućava reprodukciju propuštenih programa do tri dana unazad.

U promotivnom periodu koji traje do 29. februara 2012. godine usluga D3 GO će biti potpuno besplatna za sve korisnike SBB kablovske mreže i interneta.

Više informacija o usluzi D3 GO potražite na adresi www.sbb.rs. (G.B.)

Izvor: Mikro Vesti