Od 1. jula do 31. avgusta cena dolaznih poziva je 40 dinara za minut razgovora, odnosno 120 dinara za minut poziva iz inostranstva u “My Friend zoni”, koja uključuje najatraktivnija turistička odredišta.

myFriend mts MTS: My Friend zona za jeftiniji roaming

Mobilna telefonija Srbije saopštila je da korisnicima usluga, u periodu od 1. jula do 31. avgusta, nudi povoljnije razgovore u zemljama “My Friend zone”, koja uključuje najatraktivnija turistička odredišta.

U odnosu na prethodne godine, “My Friend zona” proširena je na 36 zemalja i obuhvata destinacije poput Grčke, Turske, Hrvatske, Italije, Španije, Bugarske, Kipra, Portugalije i Egipta, kao i većinu drugih evropskih zemalja.

Kako bi olakšao snalaženje sa roming tarifama, mt:s je pripremio jedinstvenu cenu za dolazne pozive od 40 dinara za minut razgovora, odnosno 120 dinara za minut poziva iz inostranstva, bez obzira na to kog inostranog roming operatora iz “My Friend zone” odaberu. Osim toga, dodatna povoljnost jeste i besplatna uspostava veze u romingu tokom promotivnog perioda.

Specijalna pogodnost, namenjena postpejd i poslovnim korisnicima, omogućava izbor željenog roming tarifnog dodatka od 10, 20 i 50 minuta, za razgovore u “My Friend” mrežama, po ceni od 800, 1.500 i 3.000 dinara. Roming tarifne dodatke mogu da aktiviraju veoma jednostavno, putem mt:s vodiča pozivanjem *797*36# ili slanjem SMS-a u određenom formatu na broj 7888.

Spisak svih 36 zemalja, koje čine “My Friend zonu”, kao i dodatni saveti i informacije u vezi sa korišćenjem usluge roming mogu se pronaći na internet stranici mt:s.

Izvor: Telegraf.rs