Bugarski mobilni operater odlucio je da suspenduje broj telefona 0888 888 888 – posto je u proteklih 10 godina svaka osoba koja ga je koristila – umrla! Prvi vlasnik Vladimir Grasnov, bivsi direktor mobilnog operatera Mobitel koja je izdala broj, umro je od raka 2001. prve godine, sa samo 48 godina. Kasnije su kruzile glasine da ga je otrovao neko iz rivalskih kompanija zbog njegovog velikog poslovnog uspeha.

mobilni baterija Mobilni operater ugasio telefonski broj posto je svaka osoba koja ga je do sada koristila umrla!

Broj zatim prelazi u ruke bugarskom narko bosu, Konstantinu Dimitrovu, koga je ustrelio nepoznati napadac u Holandiji. Razlog njegove posete toj zemlji je provera njegove, 500 miliona funti vredne, imperije stecene prodajom narkotika. Dimitrov, koji je ubijen u 31. godini, nosio je sa sobom mobilni. Kasnije se utvrdilo da se iza ubistva nalaze ruski narko bosovi koji su bili ljubomorni na njegove uspesne operacije krijumcarenja.

Nakon toga broj koristi Konstantin Dislijev, takodje osoba upletena u mafiju, koji je ubijen ispred indijskog restorana u glavnom gradu Bugarske – Sofiji. Dislijev, zvanicno trgovac nekretninama, vodio je tajne operacije krijumcarenja kokaina. Ubijen je nakon sto je policija usla u trag 130 miliona funti vrednom tovaru kokaina koji je trebao da udje u njegovu zemlju iz Kolumbije.

Od tada, broj je iskljucen i nije dostupan za koriscenje dok policija i dalje vodi slucaj na rasvetljenju ubistva Dislijeva.

Zvanicnici mobilnog operatera kazu da je sada dobro sto je broj iskljucen. Svi pozivaoci dobijaju poruku “broj je van zone mreznog pokrivanja“. Takodje navode: “Nemamo komentar i nemozemo raspravljati o individualnim brojevima“.

Izvor: Zezaš me