Nije važno gde ste, da li sedite u prevozu, čekate na aerodromu ili možda uživate na nekoj od najlepših plaža uvek ćete imati dobru knjigu uz eKnjizara aplikaciju na vašem iPhone-u, iPad-u, iPod-u ili Android uređaju.

eknjizara android 615x341 eKnjizara   biblioteka u džepu

Skidanjem eKnjižare aplikacije dobijate aplikaciju u vidu kataloga u kome ćete uz pomoć pretraživača ili žanra doći do željenog naslova. Samim klikom na odabrani naslov dobijate kratak opis i cenu knjige, ako se opredelite za kupovinu samo jedan klik na “BUY NOW” vas vodi na App Store ili iBook Store u zavisnosti gde se željena knjiga nalazi.

U samom pretraživaču eKnjizare možete naći savremene priče, trilere, horore, naučna dela, novele, stripove, magazine i još puno toga… Dovoljan je samo jedan dodir prsta da krenete putem novih avantura i uzbudjenja. Tako da eKnjizara može postati vaša omiljena biblioteka, u kojoj možete doći do knjige za vas ili npr. slikovnici za vaše dete uz pomoć pretraživača, kataloga ili samih izlistanih žanrova na vrlo jednostavan način. Ipak, ako spadate u jednu od onih vrsta ljudi koji se teško odlučuje, i za to postoji rešenje: top 5 najprodavanjih i najčitanijih knjiga je tu da vam pomogne.

Upoznaćete se sa neobičnim predelima, njihovom istorijom, običajima, sudbinama, magijom ljubavi, humorom, nezaboravnim likovima i još mnogo toga u ovoj aplikaciji. Knjige su idealno mesto gde možete da istražujete, da se usavršavate, naučite nešto novo, nešto korisno, a ova aplikacija pruža upravo to.

Ako ste zaboravili knjigu koju ste već pročitali ili ste umorni od kupovina knjiga koju već imate ili pak niste sigurni šta ste preuzeli u biblioteci, eKnjižara je pravo mesto za vas.

Volim kad vidim zanimljive aplikacije domaćih autora, a ovo je jedna od njih ;]

Po navodima autora, svakodnevno se ubacuju nove knjige, stripovi, slikovnice, magazini… i jedino što je potrebno je da redovno osvežavate aplikaciju.